Το Google Adwords είναι η εφαρμογή της Google, με την οποία μπορείς να διαφημίζεις την επιχείρησή σου στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Το βασικό πλεονέκτημα του Google Adwords είναι ότι ο διαφημιζόμενος πληρώνει σύμφωνα με τα κριτήρια που ο ίδιος θέτει, π.χ. όταν ο χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμιση ή με τις χιλιάδες εμφανίσεις της εκάστοτε διαφήμισης. Το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι η διαφήμιση εμφανίζεται μόνο όταν ο χρήστης αναζητά κάτι με τους όρους αναζήτησης που ο ίδιος ο διαφημιζόμενος έχει ορίσει.

Έτσι, μπορεί να επιτευχθεί η εμφάνιση της διαφήμισης κυρίως σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτήν, με αποτέλεσμα αφενός να μειώνονται τα διαφημιστικά έξοδα, αφετέρου να μεγιστοποιούνται τα αποτελέσματα της διαφήμισης.

Βέβαια, δεν είναι τα πάντα τόσο εύκολα και τόσο ιδανικά! Διότι ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος και για να εμφανιστεί η διαφήμισή σας θα πρέπει να είναι καλύτερη από των ανταγωνιστών σας και ως προς την ποιότητά της και ως προς το διαφημιστικό budget που έχετε ορίσει.

Μην ξεχνάτε ότι ανάλογα την περίπτωση της επιχείρησής σας, μπορείτε να επιλέξετε διαφήμιση μέσω κειμένων, μέσω banners, στη μηχανή αναζήτησης της google, στο δίκτυο συνεργατών της google ή ακόμη και στο YouTube!

Το σίγουρο είναι ότι εάν επενδύσετε στη διαφήμιση στο Google Adwords, μακροπρόθεσμα θα βγείτε κερδισμένοι! Επιλέξτε τον κατάλληλο συνεργάτη έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος της διαφήμισης και να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά της!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!