27
Ιουλίου
2010

Web Design & Development

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών, η Win to Win έχει στόχο την επιτυχημένη παρουσία σας στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα, όταν δίνεται βάση στο προσωπικό προφίλ του πελάτη και μελετώντας διεξοδικά τη φιλοσοφία και το περιεχόμενο αυτού θα παρουσιάζεται διαδικτυακά.

Μία νέα και σύγχρονη ιστοσελίδα πρέπει να είναι και γραφιστικά όμορφη, αλλά και λειτουργική. Στόχος μας είναι ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να μπορεί να πλοηγηθεί άνετα, να βρει αυτό που ψάχνει και να έχει κίνητρο να την επισκεφθεί ξανά!

Οι ιστοσελίδες, που κατασκευάζουμε, βασίζονται σε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (content management systems) με στόχο την εύκολη - μετέπειτα - διαχείριση της ιστοσελίδας από τον πελάτη.

 

Πολύ βασικό στοιχείο για μία επιτυχημένη ιστοσελίδα είναι ο σωστός αρχικός σχεδιασμός των όσων στοιχείων θέλουμε να παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας και ο σωστός προγραμματισμός για το τι επιπλέον στοιχεία αναμένεται να προστεθούν στο μέλλον. Ίσως αυτό το σημείο να είναι πολύ σημαντικότερο, ακόμη κι από το τεχνικό κομμάτι της σχεδίασης, αλλά και τα γραφιστικά.

Να σημειώσουμε ότι μία σελίδα είναι πολύ χρηστική όταν έχει multimedia υλικο (εικόνες, βίντεο, κείμενα), ενώ καλό είναι η χρήση flash animation να είναι περιορισμένη, ώστε να μην αργεί η φόρτωση του site.

Ο στόχος μίας ιστοσελίδας είναι να προβάλλεται ο πελάτης στο χώρο του διαδικτύου ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστός, να διευρύνει την πελατειακή του βάση, να κάνει περισσότερες πωλήσεις, να αναπτύξει ηλεκτρονικό κατάστημα κλπ.

Η πολιτική ποιότητας, που ακολουθούμε στην κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα, εύκολη  και ταχεία πλοήγηση και συμβατότητα με όλα τα προγράμματα πλοήγησης.

Οι τιμές μας είναι λογικές και ξεκινούν από τα €300 (πλέον Φ.Π.Α.) για μία απλή ιστοσελίδα, ενώ εάν αυτή η υπηρεσία συνδυαστεί και με υπηρεσίες hosting και domain name, οι προσφερόμενες τιμές είναι ακόμη καλύτερες και ανταγωνιστικές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας >>

Διαβάστηκε 4707 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 15:33