Εκτύπωση αυτής της σελίδας
16
Αυγούστου
2010

Εταιρικό Προφίλ

από

Η Win to Win – Business Consultants ιδρύθηκε το Μάιο του 2009. Είμαστε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, με υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό, κατόχους διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

Όραμά μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία, μεταξύ της εταιρείας και των πελατών, οριζόντιων σχέσεων (win-win), με απώτερο σκοπό την εν γένει αναβάθμιση του ελληνικού επιχειρείν!

Α. Επιδοτούμενα Προγράμματα

Η κύρια δραστηριοποίησή μας είναι η εκπόνηση επενδυτικών πλάνων στα πλαίσια των ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Η εμπειρία των στελεχών μας στο αντικείμενο είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της εταιρείας μας, γεγονός που αποδεικνύεται, αφενός από το πλήθος των προτάσεων που έχουμε υποβάλλει, αφετέρου από τα πολύ μεγάλα ποσοστά εγκρισιμότητας των επενδυτικών μας πλάνων.

Β. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Στο ευρύτερο πλαίσιο της εκπόνησης ενός επενδυτικού πλάνου, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση business plans, marketing plans και ερευνών αγοράς, ενώ μπορεί να αποτελέσει έναν καλό σύμβουλο χρηματοδότησης και εύρεσης κεφαλαίων. 

Γ. Fit on You!

Στα πλαίσια των εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχουμε, έχουμε αναπτύξει την υπηρεσία Fit on You! με στόχο την άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση του κάθε εν δυνάμει επενδυτή αποκλειστικά για τις επενδυτικές ευκαιρίες που τον ενδιαφέρουν. Η υλοποίηση αυτής της μόνιμης - στρατηγικού χαρακτήρα – συνεργασίας δύναται να εξασφαλίσει τελικά στον επενδυτή αυξημένες εισροές από επιχορηγήσεις και χαμηλό ρίσκο χρηματοδότησης.

Δ. Μελέτες Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών για την πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO), όπου σε συνεργασία με τους φορείς πιστοποίησης, είναι εξασφαλισμένη όχι μόνο η λήψη του προτύπου, αλλά η εισαγωγή ενός ευέλικτου εργαλείου διοίκησης στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης.

Ε. Τμήμα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου

Ακόμη, έχουμε αναπτύξει τμήμα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου, με στόχο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις internet σε κάθε ενδιαφερόμενο. Αυτό περιλαμβάνει την κατοχύρωση domain name, τη φιλοξενία (hosting), το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαχείριση μίας ιστοσελίδας γρήγορα και αξιόπιστα.

ΣΤ. Τμήμα Διαφήμισης και Επικοινωνίας 

Τέλος, υπάρχει το τμήμα Διαφήμισης και Επικοινωνίας, που αναλαμβάνει το στήσιμο διαφημιστικής καμπάνιας στο διαδίκτυο (Google) και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Facebook, Twitter, LinkedIn κλπ.), ενώ σε συνεργασία με τους γραφίστες μας μπορεί να δημιουργηθεί - ολοκληρωμένα - η εταιρική ταυτότητα του διαφημιζόμενου.

Διαβάστηκε 14807 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 00:11
Κατηγορία Η εταιρεία

Σχετικά Άρθρα