Google Διαφήμιση

Google Διαφήμιση (1)

Διαφήμιση στο Google

από 16
Αυγούστου
2010

Τα Google AdWords είναι ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος που μπορεί να αυξήσει γρήγορα και κυρίως στοχευμένα τους επισκέπτες της σελίδας σας.

Οι δυνατότητες αυτού του συστήματος διαφήμισης μέσα από τα αποτελέσματα της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης της Google είναι πολλές (συνδυασμοί λέξεων κλειδιών, καθορισμός κόστους, γεωγραφική στόχευση κ.α) ενώ εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα σε ένα λογικό και ελεγχόμενο κόστος.

Το Google AdWords περιλαμβάνει τη στοχευμένη διαφήμιση ανά αναζήτηση λέξεων-κλειδιών σε εμφανή σημεία στο google.gr ή στο google.com, ενώ παράλληλα μπορεί να γίνει διαφήμιση σε άλλα sites που χρησιμοποιούν διαφημίσεις Google και σχετίζονται με τις δραστηριότητές σας.

Το κόστος αυτής της διαφήμισης είναι απόλυτα ελεγχόμενο και παραμετροποίησιμο στις ανάγκες σας, ενώ μπορεί να γίνει επιλογή πληρωμής είτε ανά κλικ είτε ανά εμφανίσεις.

Η Win to Win παρέχει επίσης πλήρη στατιστικά στοιχεία για την απόδοση της διαφήμισής σας και σας ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και τις πηγές από τις οποίες αυτή προέρχεται!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας >>